luni, 26 decembrie 2011

Moş Crăciun există!


Foto- Tatiana Botnaru


În sfintele sărbători de Crăciun "Galeria Zimbru" împreună cu prietenii săi au fost alături de cei care au nevoie cel mai mult de atenţie, de cei care reprezintă viitorul nostru, de cei pentru care un simplu zâmbet înseamnă mai mult decât banii - copii de la Centrul "Renaşterea" din Nisporeni.

Pentru că copii au fost cuminţi tot anul, băieţii l-au adus la Nisporeni şi pe Moş Crăciun, care cu drag a ascultat poeziile şi cântecele micuţilor, iar ca răsplată le-a împărţit cadouri - jucării, rechizite, dulciuri, echipament sportiv, hăinuţe... Pe lângă acestea copii au participat şi la mai multe concursuri, fapt ce le-a adus în suflet bucurie, iar în ochi sclipirea pe care o poţi vedea doar la ei.

Mulţumim tuturor celor care n-au fost indiferenţi faţă de această acţiune de caritate, în special camarazilor de la "Faptă, Nu Vorbă",Angelei Creţu, lui  Roman Ţurcan, conducerii si jucatoarelor clubului sportiv "Femina", şi nu în ultimul rind jucătorilor care ne-au însoţit Iulian Erhan si Eugen Slivca şi administraţiei   clubului nostru iubit "Zimbru" Chişinău , cu ajutorul cărora împreuna am organizat aceasta sărbătoare frumoasă.







 
Sursa: Oastea Fiara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu