joi, 24 noiembrie 2011

Cine suntem noi!


 Atunci cînd conștiința națională a oamenilor este oarbă, atunci cînd problema națională este marginalizată de toate organele statale, în fiecare societate se găsesc oameni care luptă pentru adevar și națiune.  În Basarabia, unde lupta pentru cauza națională s-a stins pe parcursul anilor, au aparut mai multe grupuri care luptă pentru unire și adevăr, în primăvara anului 2010 în această luptă am intrat și noi ,grupul Faptă nu Vorba, scopul nostru suprem este dezvaluirea adevarului istoric a neamului Românesc din Basarabia. Dorim să punem capăt mocirlei politice, culturale si sociale din Republica Moldova care ne trage la fund, deoarece în ultimii ani datorita clasei politice care de fapt a uitat scopul lor inițial am intrat intr-un dezastru total cauzat nu de altcineva decit de noi deoarece nimeni dintre frații si parinții nostri nu a avut curajul sa se manifeste masiv impotriva acestui regim corupt care astazi face jocuri in parlament.
  Toți spun dorim o clasă politică a carui interes este țara nu buzunarul, însă nimeni nu are curajul să se implice activ, acest spirit de slugă a fost mancurtizat nouă de către fosta dominație imperială sovietică însă acumavem puterea de a respinge minciuna și nedreptatea. Grupul Faptă nu Vorbă spune ferm și răspicat că grauntele național a rasărit, nu suntem mulți însă cei care sunt în rîndurile noastre sunt adevarata nobilime a pamântului Românesc din Basarabia.
 Noi nu învinuim în dezastrul în care ne aflam: rușii, gagăuzii sau cazacii, noi spunem ferm ca noi suntem cei care   am greșit si nu am avut curajul să spunem stop tîmpeniilor care se fac la Chisinau. Avem acum un scop, lupta națională, vom face marșuri, campanii, colectare de carți si vom încerca cît de puțin să schimbăm soarta pamântului nostru stramoșesc.
  Faptă nu Vorbă (Țurcanu Vlad)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu