sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Paradox


 "Un falnic glas răsună
 Pe piscuri de Carpaţi,

 Ne vrem alături ŢARA
Vrem înapoi pe fraţi!!!"
  
    În fiecare zi mă întălnesc cu persoane care-şi refuză obârşia latină-românească.Nu ştiu din ce cauză o fac,din frică,neştiinţă sau poate din prostie?Indiferenţa îi ucide,le îneacă gândurile, făcându-i să uite de lucrurile esenţiale (de care ar trebui să le pese) şi îi împinge zi de zi la aceleaşi vieţi monotone pline de capricii şi "situaţii etalon".
   Nu se declară şi nu trăiesc "româneşte",fiindcă aceştia-s "ţigani"  (consideră ei),nu sunt ruşi fiindcă nu au idee de cultură şi limbă moscălească;nu pot fi consideraţi nemţi,elveţieni,francezi,pentru că "nu li s-a oferit posibilitatea" de a gândi ca în VEST.Ei pur şi simplu sunt progenituri venite de pe cine ştie ce lume,ce stau închise într-o "carapace a prostiei" în interiorul căreia sunt striviţi de propriile argumente tîmpite care conţin cică"adevărul istoric"...NE ÎNVAŢĂ EI PE NOI CE E ISTORIA....
   Aceşti înşi îndrăgostiţi la nebunie de prostia lor,influenţează opinia publică cu aberaţiile lor şi cultivă prostia adânc în sub conştientul noilor generaţii rătăcindu-i printre PRINCIPII IDIOATE,cu regret o spun,dar tactica de manipulare a PROSTIEI e mai eficientă decât cea a Adevărului.Priviţi în jur!Câţi semeni de-ai tăi gândesc ca tine?Câţi îţi sunt alături la bine şi la greu? Mai sunt din cei ce te-ar ridica văzându-te căzut în drum???Dacă eşti "diferit" nu eşti ca EI...
Dacă fiecare din noi ar renunţa la pasivitatea şi indiferenţa (ce ne aduc o moarte lentă ) măcar pentru câteva clipe în fiecare zi,şi am "îndrăzni să vorbim despre :LIMBĂ,TRICOLOR,ROMÂNISM,NAŢIONALISM,am face paşi mici ,dar siguri spre TREZIREA CONŞTIINŢEI NAŢIONALE a concetăţenilor ce au fost îndrumaţi greşit şi implicit spre realizarea unui "vis de veacuri"-UNITATEA NAŢIONALĂ!
   Indiferenţii nu doresc nimic,ei se mulţumesc cu ce au:şi cu minunile şi cu dezastrul.Neutrii sunt letargici,neuronii lor stagnează,însă cu un mic impuls îi putem aduce pe calea cea dreaptă.
Acum,dacă e să vorbim despre ţigani.....din ăştia găsim şi pe la noi,din cei ce "pupă picioare" pentru a obţine/menţine posturi,cerşesc prin birouri de înalţi funcţionari,se vând,împrăştie cadouri...consideră ei că aui (sau vor avea) TOTUL,dar nici pe departe nu e aşa...lor le lipseşte DEMNITATEA...sunt ..ANIMALE DE COMPANIE..deci, AVEM ŞI NOI ŢIGANII NOŞTRI!

  Să uităm de ei,să ne vedem de viitor,SĂ TRECEM LA FAPTE..CĂCI DREPTATEA NU VINE LA TINE ..


De la Maxim Ion: http://max-bpr.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu