vineri, 19 octombrie 2012

Asociația Suporterilor Români aderă oficial la Platforma Civică Acțiunea 2012


De-a lungul anilor, stadioanele românești au reprezentat un spațiu al liberei exprimării și un bastion al patriotismului, într-o lume a conformismului și globalizării. Suporterii de fotbal au fost și vor fi în continuare în primul rând al luptei pentru recăpătarea demnității poporului român.

Chiar de la apariție, Asociația Suporterilor Români și-a propus să lupte pentru apărarea valorilor și principiilor românismului. Consecvenți acestui obiectiv, salutăm strădaniile românilor din Basarabia pentru păstrarea identității naționale și dorim să ne alaturăm în mod oficial luptei pentru unitatea națională prin aderarea la Platforma Civică Acțiunea 2012, o coaliție de peste 30 organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă din România, Republica Moldova şi diaspora care susțin unirea celor două state românești.

Dorim pe această cale, sa invităm pe toți cei care simt românește la Mitingul Unionist care se va desfășura Duminică, 21 octombrie, la ora 14.00, în București, cu pornire din Piața Victoriei.

Mai mulți, mai uniți, mai puternici!

Asociația Suporterilor Români
19 octombrie 2012



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu