miercuri, 14 noiembrie 2012

Intru în campania electorală!


Nu e nicio glumă! Până pe 9 decembrie veți da mai greu de mine, nu o să vă prea răspund la telefon legat de alte chestiuni: mă dezechipez, îmi suflec mânecile și intru în campanie, direct să vă câștig voturile.
Nu e nicio problemă, dacă nu răspund la telefon, o să citiți ce fac la mine pe blog, în categoria nou creată, Campanie 2012. Blogul meu va dudui de articole în perioada asta. Grupul meu de interese (da, am unul!) trebuie mulțumit.
Partidul pe care am ales eu să-l reprezint este cel mai bun, reprezintă voința poporului și cred eu că va câștiga detașat alegerile și un loc în inimile voastre. E timpul să facem schimbarea! Cred că prin toate faptele mele de până acum am arătat că sunt o persoană în care puteți avea încrederea de a-mi acorda votul vostru.
Partidul meu nu se numește nici U.S.L. nici A.R.D., nici PP-DD, nici PDL, nici PSD, nici PNL nici Forța Civică, nici PC nici PNȚCD, nici PRM, nici UNPR, nici Noua Republică. Nici măcar Alianța Socialistă, Partidul Totul pentru Țară, sau Partidul Ecologist.
Partidul meu se numește PACT PENTRU BASARABIA. Programul lui electoral are 19 puncte care trebuie îndeplinite punct cu punct până în 2016.  Nu îl veți găsi pe buletinele de vot, însă puteți vota numele oamenilor care, cel puțin acum, se angajează să-l respecte. Indiferent de inițialele sub care candidează ei pe 9 decembrie.
Este forma mea și, sper, și a voastră, de a îmi fructifica votul și aanu mai lipi pe buletinul de vot abțipilduri cu BASARABIA e ROMÂNIA , a nu mai scrie Alexandru Ioan Cuza sau Ștefan cel Mare și a pune ștampila pe ei sau a nu mai pune buletinul gol în urnă, în speranța falsă că și votul în alb s-ar contabiliza undeva.
Suntem un grup de interese. Conotația acestei sintagme a devenit negativă pentru urechile noastre, la fel cum negativ sună și propagandă. Ele sunt negative pentru că sunt folosite mereu de ei, iar noi avem, de multe ori, o expresie senină pe fețe, de miei la tăiere și de majoritatea dăților nici nu ne dăm seama că am fost tăiați decât când vedem lipsa.
Suntem un grup de interese iar interesul nostru este ca politicienii să fie de acord cu Unirea Republicii Moldova cu România. Agenda publică este făcută de cetățeni dacă acești cetățeni se grupează și se comportă inteligent iar politicienii, știm prea bine, vorbesc, tot timpul, despre ce vor oamenii să audă.
Pe 9 decembrie nu vreau să alegem răul cel mai mic, ci răul care alege Basarabia.
***

Până începem să popularizăm primele nume care semnează pactul (mai așteptăm 2-3 zile să se strângă de la toate partidele), propuneți-le celor care candidează în colegiul vostru să aleagă Basarabia.

Sursa:  georgesimion.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu