joi, 2 februarie 2012

Elevii Liceului ”Alexandru cel Bun” model de rezistență.

    „Impuls” – ziarul ce-a luat ființă în regiunea în care scrisul latin se topește zilnic pe buze, alinând spiritul.
  Din nimic s-au creat toate, de asta încercăm şi noi să selectăm şi, respectiv, să aranjăm cuvintele din înfundătura nimicului postmodern, poate astfel se va naşte vrio oarecare formă de creaţie.
  Ziarul ne servește o cortină după care ne aranjăm gândurile, transpunându-le în cele mai diverse moduri, fie liric, beletristic sau informațional.
   E actul de identitate în sfera activității noastre în liceu, mai mult ca atât, e dovada dorințelor noastre de a scri, de a informa, de a reflecta realitatea din cadrul liceului nostru, pentru a omite semnele de întrebare referitoare la capacitatea noastră de a activa. Fără acest lucru ar fi ca și cum ne-am anula orice cale de existență.
Existența noastră aici e trăită zilnic cu intensă plăcere, întrucît știm ce ne costă asta. Cred că, grație ziarului rezistăm asupririi care ne-a penetrat ființa.
  În fine, prin acest ziar tindem „să ne reversăm pe toate brațele Dunării până cînd vom deveni, prin propria creație(eternul strigăt), un val de mare, revenind la țărmul natal.” (I. Hadârcă)  
    Elevii Liceului ”Alexandru cel Bun” din Tighina,
 care au curaj si credință Românească 
chiar dacă se află sub asuprire străină. 

________________________________________________________________________________

Ediția din decembrie 2011

Salutare, prieteni! Echipa de redacție a ziarului „Impuls” vă felicită cu Crăciunul și Anul Nou! Suntem foarte bucuroși să vă vedem aici pe blog. Și așa cum ne-am obișnuit deacum, publicăm ediția din decembrie. Lectură plăcută!

pagina 1


pagina 2


pagina 3


pagina 4


pagina 5


pagina 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu