sâmbătă, 9 iunie 2012

Rusia pe cale de dispariție


Rusia se confruntă cu o scădere demografică catastrofală, sărăcie, mafie, dictatură, emigrare sunt doar câteva din elementele ce caracterizează această țară. Cu toții cunoaștem ambițiile liderului de la Kremlin de a forma un nou URSS denumit Euroasia. În Moldova de Est precum și în alte țări foste membre a vechiului URSS sunt forțe care sprijină ideea de creeare a noului URSS. Cei care promovează această idee sunt cumpărați sau prin promovarea acestei idei caută să atragă beneficii, în cazul nostru și una și alta. Cel mai îngrijorător este faptul că o buna parte din populația Moldovei de Est își dorește integrarea în Euroasia, neștiind problemele reale cu care se confruntă la momentul actual Rusia, autorul acestui imperiu.

Un studiu de analiză a proceselor demografice în Rusia şi fosta Uniune Sovietică publicat de Institutul pentru Populaţie şi Dezvoltare din Berlin scoate la iveală date apocaliptice pentru Rusia. Conform cifrelor oficiale, populaţia din Rusia între 1993 şi 2010 a scăzut cu 7 milioane de oameni însă această cifră ar putea fi aproape de două ori mai mare. Cu alte cuvinte, pierderile reale din Rusia reprezintă cel puţin 14 milioane de oameni. În fiecare an din Federația Rusă emigrează aproximativ un million de oameni, (detalii AICI).
Conform altei statistici intitulată “Populația din Rusia. Statistici, Fapte, Comentarii  și Previziuni”, din cele 157 895 de localități, 40 000 de sate și orașe au rămas pustii, doar în ultimii 10 ani de pe harta Rusiei au dispărut 13 740 de sate și 214 orașe, iar populația din nordul țării a scăzut cu 45%. Doar anul trecut Federația Rusă a pierdut oficial peste 3000 de localități. Serviciile sexuale în Rusia a devenit aproape a doua ocupație la femeilor, iar 60% din femei nici nu văd rostul să aibă o relație serioasă dacă nu au beneficii din partea partenerului, aproximativ 8 milioane de avorturi se înregistrează pe an ceea ce duce la o scădere dramatică de nașterii. În Rusia sunt înregistrate peste o mie de organizații criminale și peste 400 de hoți în lege, dintre care doar 10% sunt de etnie rusă, restul sunt din Caucaz, majoritatea din ei activează în Moscova și Sankt-Petersburg. Aproximativ 73,07% din ruși aprobă ideea separării Republicilor Caucaziene de Rusia. Rusia este pe primul loc din lume în producerea heroine, în țară se consumă aproximativ 90 tone heroină pe an. Potrivit “Political Risk Atlas 2011” Rusia este printre primele țări  cu cel mai ridicat risc politic pentru mediul afacerilor. În primul trimestru al acestu an mai mult de 20,5 milioane de personae au avut un trai sub nivelul normal de existență. Pensia medie în Rusia este de 8,293 de ruble, iar 67,4% din ruși consideră pensionarea un dezastru.
Populația Rusiei este de aproximativ 127 200 000 de oameni, dintre care 83% locuiesc în orașe sau suburbii. În Moscova locuiesc 13 736 000 de ruși și în suburbia Moscovei 7 743 000. În Sankt-Petersburg locuiesc 6 982 000 de oameni iar în suburbie 3 534 000. Deci, populația rusă este concentrată mai mult la oraș, Rusia mare așa cum o vedem pe hartă este defapt plină de viață și activitate doar în aceste două orașe mari și suburbiile lor. Peste 23 000 000 de cetățeni ruși sunt musulmani, doar în ultimii 15 ani numărul lor a crescut cu 40%. Aici aș dori un comentariu din partea Bisericii Ortodoxe Ruse din Moldova privind islamizarea Moldovei. În Rusia oficial sunt înregistrați:
  • Alcoolici – peste 4 580 000
  • Narcomani – peste 2 870 000
  • Cu dizabilități mintale – peste 978 000
  • Bolnavi de tuberculoză – peste 890 000
Mai multe detalii găsiți AICI .
Acestea ar fi cele mai importante date din “progresul” Rusiei Mari. Înainte de a hotărâ că dorești să te integrezi într-un spațiu ar trebuie să consulți aceste date. Rusia nu este capabilă să conducă cu propriul popor care este pe cale de dispariție. După venirea lui Putin la guvernare a fost format un guvern din oligarhi și milionari  cu mașini de lux și proprietăţi peste hotare (detalii AICI). Tot îi aud pe cei care își “iubesc” țara că actuala guvernare vinde țara europenilor, atunci automat îmi dau întrebarea dar guvernul rus de milionari oare nu are aceleași intenții când vorbesc de Euroasia?
Dacă un million de cetățeni ruși emigrează pe an din Rusia păi noi în timp de trei ani vom pleca cu toții din Euroasia și vom lăsa țara pe mâinile oligarhilor ruși. Scăparea noastră este UE însă realizarea acestui obiectiv se poate realiza doar prin Unirea cu România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu