duminică, 5 august 2012

După Bălți, unioniștii au venit cu aplauze și reproșuri la MAI (VIDEO)



 Au venit să mulțumească poliției, dar și să le ceară pedepsirea celor vinovați de acțiunile agresive de la Bălți.
După manifestarea de la Bălți, membrii grupului „Acțiunea 2012” au venit în fața Ministerului Afacerilor Interne să le mulțumească polițiștilor pentru intervențiile făcute în timpul marșului, dar și pentru a-și arăta nemulțumirea că persoanele agresive nu au fost identificate și penalizate. Aceștia au cerut ca indivizii agresivi și cei responsabili de dezordinea creată să fie trași la răspundere. „E cazul ca cei care au aruncat cu pietre să fie pedepsiți. Acești criminali trebuie să ajungă în închisoare chiar astăzi, nu există nicio scuză ca ei să nu fie închiși” a spus George Simion, liderul Mișcării „Acțiunea 2012”.
Pe de altă parte, ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean a asigurat că cei vinovați vor fi trași la răspundere. Recean a spus în cadrul unei conferințe de presă din această seară, că toţi cei care au comis acţiuni violente sau au instigat la ură vor fi traşi la răspundere indiferent de apartanenţa lor politică. Potrivit lui, au fost intentate două cauze penale şi urmează să se constate mai multe abateri legislative, inclusiv huliganismul, instigarea la ură, blocarea arterelor de circulaţie şi încălcarea legii privind întrunirile.
Potrivit MAI, astăzi în Bălţi au fost dislocaţi peste 600 de colaboratori MAI, iar la eveniment au participat cca 4 mii de persoane.

Moldova.ORG

2 comentarii:

  1. Rușine rușilor care din nou au reprezentat un spirit violent față de democrație și dreptul populației pro-unioniste să-și exprime părerea liber.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusii si rusinea sunt doua cuvinte opuse.. http://faptanuvorba.blogspot.com/2012/08/selin-imparte-alcool-gratis-celor-care.html

    RăspundețiȘtergere