miercuri, 7 martie 2012

Hai în Basarabia!



An de an, românii basarabeni sărbătoresc la Chișinău ziua de 27 martie 1918 (ziua Unirii Basarabiei cu România) cu drapele tricolore, cântând și arătându-și dragostea față de Țara-Mamă. Anul acesta, mai mulți ca oricând, trebuie să fim acolo alături de ei.
În 2012 sărbătoarea va avea loc duminică, 25 martie, sub forma unui marș, pornit la ora 16.00 din fata Academiei de Ştiinţe a Moldovei (vis-a-vis de hotelul Naţional), continuat pe bulevardul Ştefan cel Mare cu diferite acţiuni precum hora unirii şi încheiat printr-un concert în scuarul Teatrului de Operă și Balet.
Trenul, autocarul sau maşina mică sunt variante la fel de bune cu care puteţi ajunge la Chişinău.
Special pentru această ocazie vor pleca autocare dus-întors din București (de sâmbătă dimineață până duminică seară – preț 90 de lei) și Iași (de duminică dimineața până seară – preț 40 de lei), rezervări pot fi făcute până pe 17 martie la emailul actiunea2012@yahoo.com sau la telefonul 0743355150. Pentru a trece granița nedreaptă e nevoie de pașaport valabil.
Cei care au nevoie, putem aranja ca să fie găzduit de un român basarabean şi de acolo îndrumat către obiectivele turistice din Chişinău şi din restul Basarabiei.
NE VEDEM CU TOȚII LA CHIȘINĂU PE 25 MARTIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu