sâmbătă, 14 iulie 2012

Să curățăm țara de comunism!

  Joi , Parlamentul Republicii Moldova a votat o lege care condamnă crimele regimului comunist  şi o altă lege care interzice simbolurile comuniste, precum secera şi ciocanul. Această decizie  e binevenită pentru basarabeni care din cauza comuniștilor au suportat deznaționalizarea, foametea, deportările și colectivizarea forțată.
 Totuși s-au găsit niște mancurți care în loc să condamne crimele făcute de înaintașii lor, s-au gândit să organizeze o acțiune cu numele de "teroarea roșie", esența acestei acțiuni fiind folosirea la maxim a simbolicii comuniste : postarea de imaginii pe rețelele de socializare, afișarea steagurilor comuniste, purtarea tricourilor cu secerea și ciocan....


Cât se mai poate fraților? Am ajuns până în prezent să fim umiliți de ocupanți? Oare nu mai suntem stăpâni la noi acasă?   "Teroarea roșie" e deja ceva normal? .


A venit timpul să dăm un răspuns ferm ocupanților!
A venit timpul să dăm dovadă de demnitate națională!
A venit timpul să curățăm țara de comunism!

Noi vom da replică acestor fărădelegi, vom distruge simbolurile comuniste. De asemenea organizăm un concurs pentru cea mai bună acțiune de anticomunism, cele mai bune materiale foto și video vor fi premiate cu câte un tricou de atitudine !!! Materialele video și foto le puteți posta pe facebook sau trimiteți la adresa fapta@ymail.com 

P.S. - Să nu uitați că simbolurile comuniste sunt interzise de Lege în Republica Moldova, astfel nimicirea lor este un act de atitudine civică.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu