marți, 17 iulie 2012

Școala de cultură și afirmare românească organizată la Soroca. 27-29 iulie


In perioada 27-29 iulie va avea loc la Soroca, o nouă ediție a Școlii de Cultură și Afirmare Românească organizată de către Platforma Civică Acțiunea 2012. 
Şcoala de Cultură şi Afirmare Românească are în vedere pregătirea, stimularea şi valorificarea potenţialului tinerilor etnici români din Republica Moldova prin prezentarea unor modele româneşti autentice, susţinerea unor prelegeri de istorie, etnologie, folclor, management cultural şi de proiect, de dezvoltare personală şi profesională, precum şi prin desfăşurarea unor activităţi aplicative.
Sunt eligibili tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani.
Această ediție a ȘCAR are loc în contextul derulării Programului Lideri pentru Unire și este prima școală de acest gen organizată pe malul stâng al Prutului, La finalul evenimentului, participanții vor primi diplome de absolvire a cursurilor. Cheltuielile ce țin de cazare și masă sunt suportate de către organizator. Costurile ce țin de transport vor fi suportate de către participanți. 
Pentru a aplica la Școala de Cultură și Afirmare Românească doritorii trebuie să trimită până vineri, 20 iulie la adresa de email contact@actiunea2012.ro formularul de înscriere. Pentru a fi siguri că veți fi acceptați, puteți atașa de asemenea și mărturii foto/video ale atașamentului vostru întru susținerea culturii românești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu